Hamskifte

Av og til er det godt å skifta ham

Halloween

Jada, eg er klar over at det er ei heil veke og ein dag til Halloween er her — eller Allehelgensaften som det vel heiter på norsk — men det må no vera eit passande tidspunkt til å lura litt på ulike tradisjonar som måtte finnast her i landet?

At ungane enkelte stadar har byrja å kle seg ut og gå på «trick or treat»-rundar for å få godteri, det har eg fått med meg. Halloween parties der dei vaksne kler seg ut er heller ikkje uvanleg, men så er det éin liten tradisjon til eg har lest om i fleire år over i USA: Å gå utkledd på jobb. Ikkje alle, men ikkje så uvanleg heller.

Og så kjem det eg lurar på: Er det nokre her som går utkledd på jobb på Halloween, eller veit om at det blir gjort? Eg er berre nyfiken…

2 comments

2 Comments so far

  1. Becca October 24th, 2006 16:15

    Er veldig motstander at vi tar amerikanske skikker og adopterer dem! En ting er 14. februar, som er totalt tullete, men søtt. Denne halloween saken finnes ikke søt og er minst like tullete..
    Meg om det 😉

  2. wander October 26th, 2006 20:34

    Jeg er enig med Becca, Halloween er bare tull, syns jeg.

    Jeg har ikke vært borti noen voksne som kler seg ut på jobben, men det er mulig det finnes…