Hamskifte

Av og til er det godt å skifta ham

«M»-Mads oppdagar velbrukt teknikk

Dei som ser nedover lenkelistene eg har her, vil kanskje få ein liten mistanke om at eg har litt sansen for teikneseriar — og det har eg. Er inne kvar dag og får med meg fleire enn dei eg har lista opp her, blant anna «M». Dei siste par stripene av denne serien viser serieforfattaren i ein situasjon fleire kjenner seg att i, etter å ha oppdaga ein teknikk som for mange er velkjent og velbrukt: Kunsten å skapa ein illusjon av at du har noko du eigentleg ikkje har…

Mads oppdagar at han kan få 'kløft' vha tape. Han kler seg i kjole og parykk, og makeup...
...og ringer kameraten som òg prøver. Det forandrar alt. Mads må ha litt tid for seg sjølv...

Og no lurer eg — tek han det lengre i morgon? Kjem han på noko meir å prøva rundt dette? 😀

1 comment

1 Comment so far

  1. Iversen April 27th, 2007 16:42

    Haha, fantastisk. 😀