Hamskifte

Av og til er det godt å skifta ham

Long time no see

Det ser ut til å vera ei stund sidan eg har skrive i bloggen her no. Rart. Eller kanskje ikkje. Eg har leika meg litt rundt i ulike bloggtenester for å sjå litt kva eg likar best, men i større grad har eg berre ikkje orka å skriva noko. Når det siste er tilfelle så blir resultatet noko heilt anna enn ein tekst…

Men no er eg i grunnen blitt litt lei av å ikkje gjera noko på web-fronten, blogging eller heimesider generelt, og har bestemt meg for å ta meg litt i nakken. Eg har bestemt meg for å skriva noko kvar veke, uansett kor tullete det måtte vera. Får eg sving på sakene, så vil eg vurdera å gjera alvor av tankar eg har leika meg litt med, men ikkje realisert: Registrere mitt eige domene og ha både full kontroll og fleire mogelege valg. Nokre idéar snurrar rundt i hovudet mitt no og då, men eg må vera så pass sikker på at eg ikkje berre kastar vekk pengar på det før eg bestemmer meg.

Når det gjeld denne bloggen, så såg eg for meg to valg: Enten her, eller nytta meg av Opera sitt tilbod. Sistnemnde har jo masse plass til bilete og sånt òg, i motsetning til her, men så spørst det kor mykje bilete eg kjem til å bruka då – og om eg får meg eige domene vil eg nok bruka WordPress der òg, så då vil bloggen vera grei å migrere (vonar eg.) Om ikkje, så kan eg jo uansett registrere meg i Operasamhaldet for å dra nytte av galleriet der, om så er det eg vil.

Vel – då er eg i gong. Dette er første post i ei (vonar eg) lang rekke.

2 comments

2 Comments so far

  1. Kristin K. Wangen August 14th, 2006 22:05

    Hvis du liker WordPress og ønsker flere valgmuligheter enn på her på WordPress.com så kan NorBlogg.net være et alternativ.

  2. Monica August 19th, 2006 20:54

    Norblogg ser definitivt snasent ut – men eg kjem ikkje til å bruka det. Eg greidde nemleg ikkje sleppa tanken på mitt eige domene, så no har eg registrert det… 😉