Hamskifte

Av og til er det godt å skifta ham

Negler

No og då hender det at eg får godord om neglene mine, at dei er både lange og fine.
Men – nett no kjenner eg at eg kjem til kort…

3 comments

3 Comments so far

 1. Pejyuu May 31st, 2008 3:21

  Lange tånegler syns jeg faktisk er grusomt fælt, uten at jeg helt er sikker på hvorfor.
  Og jeg syns kanskje at fingerneglene blir litt lange når du kan klø din egen underarm med neglene fra samme arm.
  Men smak og behag, for all del.

 2. Pop-Ola May 31st, 2008 13:56

  De personene der må jo ha tjenere…? De kan umulig få gjort noe særlig med hendene, når neglene hindrer bevegelsesfriheten. Synes det var mange fine kunstverk, og sikkert nye ideer til dem som sysler med den slags.

 3. Monica May 31st, 2008 15:42

  Mange fint dekorerte negler ja, sjølv om dei (med nokre få unntak) var så alt for lange. På både fingrar og tær.

  Men tenarar ja – kanskje dei finn førebileta sine i det gamle Kina, der det var eit statussymbol å ha lange negler? Det viste nemleg at ein var så rik at ein slapp arbeida… (Unntaket var høgre peikefingernegl. Dei måtte jo kunna skriva. Underskrifta si på avtalar og sånt.)