Hamskifte

Av og til er det godt å skifta ham

Melodi Grand Prix

No har eg ingen planar om å starta på ein serie med postar om Melodi Grand Prix her — det gjer andre godt nok — men då eg via ein engelsk blogg kom over det danske bidraget til konkurransen i Finland i år syntest eg ikkje eg hadde stort anna å gjera enn å rota ned eit innlegg sjølv òg. Ikkje fordi det er eit bidrag engelske Becky håpar vinn (i skrivande stund) men fordi det passar så godt i serien med musikkvideoar eg har her 😉

Så, her er Danmark sitt bidrag: Drama Queen

3 comments

3 Comments so far

 1. Becky February 17th, 2007 1:59

  Um… hello! 🙂

  I found your blog because you linked to me. I wish I could read Norwegian, because the design looks really great! 🙂

  (You are Norwegian, right?) 😕

 2. Monica February 17th, 2007 3:30

  Yup, I’m Norwegian 😀

  Glad you like the design. I’m afraid I can’t du much about the language (Well, theoretically I could translate it all, but…) but at least you can enjoy the main point of this category: The music videos themselves. 😉

 3. Hamskifte March 25th, 2007 1:54

  […] skreiv eg ein liten notis om Danmark sitt bidrag til MGP, og at det er ein drag-artist som framfører den. No ser eg at Ukraina sitt bidrag òg er klart […]